Menu

Wie zijn wij?

Rijschool RAVO bestaat al sinds 1956. Als eenmanszaak begonnen, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf met vier instructeurs en een wagenpark van vier voertuigen, je kunt dus gerust zeggen dat we ervaren zijn op het gebied van rijopleidingen.

Verkeersopleidingen

Rijschool RAVO is de rijschool voor Veenendaal en omstreken als het gaat om verkeersopleidingen. Als eerste begonnen en nog steeds vooroplopend als het gaat om spoedopleidingen. Je kunt ons rustig specialisten noemen op dit gebied. Onze opleidingen variëren in tijdsduur van 8 weken t/m 14 weken. Rijschool RAVO beschikt altijd over het juiste lesmateriaal, we rijden als meer dan 35 jaar met Toyota’s (nu type Yaris en Auris).

Werkgebied

Rijschool RAVO is gevestigd in Veenendaal, de eerste lessen vinden hier plaats. Daarna gaan we naar Tiel als les- en examengebied. Wij hebben hier bewust voor gekozen, Tiel is goed en snel bereikbaar vanuit Veenendaal en er zijn veel verschillende en geschikte verkeerssituaties om je goed voor te bereiden op je examen.

Neem een proefles!

Wil jij eerst ervaren of autorijschool RAVO echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal samen met de instructeur voor welke rijopleiding je kiest. De proefles kost € 50,-. Je kunt jezelf nu aanmelden op 0318 – 516 183, of gebruik de onderstaande link om je in te schrijven.

Neem een proefles