Menu

Rijschool Rhenen

Ben je opzoek naar een rijschool in Rhenen? Met Rijschool RAVO uit Veenendaal wordt u ook in Rhenen voor de deur opgehaald. Van je rijbewijs heb je je hele leven plezier en gemak. Het is ook spannend, je mag of gaat eindelijk de stap zetten. Daarom ben je opzoek naar een betrouwbare en goede rijschool. Voordat je begint wil je vast wat meer weten over onze rijschool.

Rijschool RAVO is een gerenommeerd familiebedrijf met vier instructeurs en een wagenpark met vier voertuigen.

Verkeersopleidingen rijschool Rhenen

Bij onze rijschool in Rhenen kun je kiezen voor reguliere lessen of voor een spoedopleiding. Je kiest natuurlijk zelf in welk tempo jij je rijbewijs wilt halen. Bij reguliere lessen les je één of twee keer per week. Een spoedopleiding bij rijschool Rhenen duurt 2 t/m 12 weken. Je rijdt steeds in dezelfde auto met dezelfde instructeur. Om te bepalen welke rijopleiding bij jou past, raden we je aan om een intest te doen. Deze test duurt één uur. Achteraf bespreek je met de instructeur wat de mogelijkheden zijn om je rijbewijs te halen in Rhenen.

Rijlessen in Rhenen en omgeving

De eerste lessen vinden plaats in Veenendaal. Daarna gaan we richting Tiel. Dit is het les- en examengebied. In Tiel zijn veel geschikte verkeerssituaties. Op deze manier kun je je goed voorbereiden op je examen.

Van te voren weten wat je rijbewijs kost?

Je rijbewijs is een grote investering. Zodra je hem hebt gehaald, heb je er je hele leven plezier en gemak van. Letterlijk een investering voor het leven. Wij hebben overzichtelijke prijzen maar bieden ook pakketten. Wil je van te voren weten wat je rijbewijs gaat kosten? Bij rijschool RAVO kan je kiezen voor een uniek product: RijbewijsGarantie. Ook in omgeving Rhenen kan je bij onze rijschool voor deze rijlessen kiezen.

Kennismaken met rijschool Rhenen

Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Wil je eerst kennis maken met de rijschool RAVO en de instructeur? Dat kan! Als je kiest voor een proefles in omgeving Rhenen maak je van te voren kennis met de instructeur. Samen bepaal je voor welke rijopleiding jij kiest.

Neem een proefles