Menu

Auto

Je rijbewijs halen is een investering waar je je hele leven lang plezier van hebt. Bij rijschool RAVO zijn er verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Je kunt een reguliere opleiding volgen, dit betekend dat je dan 1 of 2 keer per week lest. Of je kiest voor een spoedopleiding, deze kunnen variëren van 8 weken t/m 14 weken.

Spoedopleiding

Bij een spoedopleiding is het mogelijk om je rijbewijs binnen 8, 10 of 14 weken te halen. Je wordt ingedeeld bij een vaste instructeur en rijdt steeds in dezelfde auto. Bij een spoedopleiding is het belangrijk dat je je theoriecertificaat snel haalt. Dit kun je tijdens je spoedopleiding doen, of al ruim van tevoren. Om te bepalen welke rij-opleiding het beste bij je past adviseren wij je een intest te doen. Deze intest duurt 1,5 uur, en achteraf bespreek je samen met je instructeur wat de mogelijkheden zijn voor jou. Bovendien hoef je bij een spoedopleiding niet extra te betalen voor een TTT (tussentijdse toets) en ook niet voor het praktijkexamen, dit zit al bij de prijs inbegrepen.

Wil je meer weten over autorijles?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 0318 – 516 183 of ga naar contact, we staan je graag te woord.

Ga naar contact